In onze gastronomie - area gunsten chef-kok Florian Funke seizoensgebonden gerechten die uw huis in de Eifel heeft. Het menu is geschikt voor alle smaken zeker het juiste ding en je kan eindigen op een dag plezierig. Regionale specialiteiten - van nature altijd van verse ingrediënten, met een heerlijke wijn uit de wijnkelder. Verwen jezelf!

Na een stevig ontbijt met een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant, kunt u een goed humeur te starten en begin van de dag.

Openingstijden Ontbijt: dagelijks, 7.30 tot 10.30 uur, op aanvraag van 06.30

gelieve dit bij de receptie over het.

Openingstijden halfpension: dagelijks 18:30-19:30 serveren wij een 4- of 5-gangen menu als onderdeel van onze halfpension met twee keuzes van hoofdgerecht.

Let op: Als onderdeel van het halfpension we kunnen helaas niet lactosevrije en glutenvrije menu's bieden. Wij vragen u dan ook in dit geval, a la carte.

Openingstijden à la carte dagelijkse 18:30-20:30

Restaurant-carte (DE-EN-FR) zum Download: