De alledaagsheid ontvluchten door wellnessbehandelingen

U heeft het verdiend. Er is meer dan genoeg dagelijkse stress thuis.

wellness [wellness.jpg,42 KB]

Laat u gewoon eens verwennen bij ons en laat uw gemoed opkrikken.

De wereld van baden biedt op 300 vierkante meter een verwarmd overdekt zwembad met panoramisch uitzicht, alsook een Turks bad, een zonnebank en een Finse sauna.

Beste gasten, hartelijk welkom!
Beleef schoonheid & ontspanning

Laat u verwennen en doet uw lichaam, geest en gemoed te goed!

„Al wat goed is gaan wij doen!“; naar dit motto bieden wij u traditionele massages en cosmetische behandelingen aan om uw welbevinden te verhogen.

Duik er in en laat u gaan – ook als u maar een paar uren tijd heeft. Wij verwennen u met buitengewone aanbiedingen: zij het hooibaden uit het Alpenland, SPA-peelings, ontspannende massages, professionele beauty- of weldoende behandelingen van het totale lichaam: met uw bezoek bij ons vergaart u nieuwe krachten.

Wij beloven u, gelijk wat u beslist, onze dienstverlening met volle overgave en liefde uit te voeren voor uw persoonlijk welbevinden.

Informeer jezelf hier over alle actuele diensten in onze Wellness-flyer.

Uw wellness team

Om organisatorische redenen kunnen wij de vervulling van uw behandelingswensen, die u voor het eerst ter plaatse kenbaar maakt, niet altijd garanderen. Mocht u concrete wensen voor een afspraak hebben, gelieve deze tijdig voor de aankomst mee te delen.